Een goed begin is het halve werk

Artikelnummer: 9258
Artikel 1 van 3 Volgende

'Elke les hetzelfde, dat is saai!', horen we veel leerlingen zeggen. Maar waar start je met het brengen van afwisseling in je lessen? Het antwoord is simpel! Bij het begin.

Een goed begin is het halve werk is een inspirerend boek met 10 aandachtvangers en 30 lesopeningen om te gebruiken bij jouw lesvoorbereiding. De les openen doe je in de docentenrol van presentator. Je wilt hierbij direct bij het begin van de les de aandacht vangen en vestigen op jou als docent en de lesinhoud. Gebruik de lesopeningen voor een verrassende start. Het fotomateriaal geeft je in één oogopslag een idee van hoe het begin van je les er uit kan zien. 

Tijdens een les ben je meerdere malen presentator. Bijvoorbeeld als je na een activiteit of lesfase de aandacht wilt verplaatsen van de lesactiviteit naar jou. Hiervoor zijn de verschillende aandachtvangers opgenomen in het boek. Probeer de aandachtvangers en lesopeningen uit en je zult ervaren dat de afwisseling zorgt voor meer motivatie bij leerlingen en gerichte aandacht voor jou en het lesonderwerp.

Haal de beste presentator in jezelf naar boven!

Nu te bestellen via www.uitgeverijpica.nl verwacht: april 2022. 

 

© 2021 - 2022 meneergaarthuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel